Yoghurtcake met banaan
door Gema Gomez


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren
- 2 rijpe biobananen Fairtrade
- 125 g volle natuuryoghurt
- 8 cl room met 20% vetgehalte
- 225 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 190 g rietsuiker in kristalvorm Fairtrade
- 80 g kristalsuiker
- 50 g pure biochocolade Fairtrade
- 1,2 dl zonnebloemolie
- 40 g boter Fairebel
- 1 snufje zout
- fleur de sel
- 3 eieren
- 2 rijpe biobananen Fairtrade
- 125 g volle natuuryoghurt
- 8 cl room met 20% vetgehalte
- 225 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 190 g rietsuiker in kristalvorm Fairtrade
- 80 g kristalsuiker
- 50 g pure biochocolade Fairtrade
- 1,2 dl zonnebloemolie
- 40 g boter Fairebel
- 1 snufje zout
- fleur de sel