Eendenbrochette met mangochutneysaus
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Wortelen | Fijn
500 gr
€1,99
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Je kan de gember vervangen door gemalen komijn.
Toon:
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Wortelen | Fijn
500 gr
€1,99
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25