Tomatensoep op z’n Indisch

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 aardappel (125 g)
- 1 afgestreken kl kurkumapoeder
- 3 el arachideolie
- 1 doosje passata (500 g)
- 1 petit morceau een klein stukje verse gember
- 1 snuifje een snuifje kardemom, kruidnagel, pili-pili en kaneel (alle 4 in poedervorm)
- 1 potje Griekse yoghurt
- 1 klein teentje knoflook
- peper
- 1 ui
- 1 handvol verse koriander
- 2 vetarme gevogeltebouillonblokjes
- 1 aardappel (125 g)
- 1 afgestreken kl kurkumapoeder
- 3 el arachideolie
- 1 doosje passata (500 g)
- 1 petit morceau een klein stukje verse gember
- 1 snuifje een snuifje kardemom, kruidnagel, pili-pili en kaneel (alle 4 in poedervorm)
- 1 potje Griekse yoghurt
- 1 klein teentje knoflook
- peper
- 1 ui
- 1 handvol verse koriander
- 2 vetarme gevogeltebouillonblokjes