Witloofsalade met peren, clementines en gegrilde geitenkaas met honing


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g witloof
- 500 g clementines
- 300 g gekke peren
- 3 takjes tijm
- 1/2 Parijs stokbrood
- 2 geitenkaasbuches (van 200 g) Sainte Maure
- 125 g volle natuuryoghurt
- 3 el honing
- 2 el mayonaise
- 1 kl dijonmosterd
- peper
- zout
- 500 g witloof
- 500 g clementines
- 300 g gekke peren
- 3 takjes tijm
- 1/2 Parijs stokbrood
- 2 geitenkaasbuches (van 200 g) Sainte Maure
- 125 g volle natuuryoghurt
- 3 el honing
- 2 el mayonaise
- 1 kl dijonmosterd
- peper
- zout