
Witloof met heilbot en wittewijnsaus


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 60 g bloem
- 30 g boter
- 1 citroen
- 100 g geraspte gruyèrekaas
- 420 g gerookte heilbot
- 2 dl halfvolle melk
- 10 g krulpeterselie
- peper
- 19 cl visfond (uit bokaal)
- 8 stronkjes witloof (100 g / stuk)
- 1 dl witte wijn
- 60 g bloem
- 30 g boter
- 1 citroen
- 100 g geraspte gruyèrekaas
- 420 g gerookte heilbot
- 2 dl halfvolle melk
- 10 g krulpeterselie
- peper
- 19 cl visfond (uit bokaal)
- 8 stronkjes witloof (100 g / stuk)
- 1 dl witte wijn