Hartige pannenkoek met champignons en spiegelei
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
> 60 min.Budget
€Score
2 op 5Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Fundo
Fond | Kalf
20 cl
€3,89
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Becel
Becel | Frituurolie | 2l
2 l
€11,29
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 35 min. (+ 6 min. kooktijd + 4 u vries- en koeltijd)
Tip #1: Lekker met mosterd of honing-mosterdsaus, waarin je een restje mosterd én een restje honing verwerkt.
Tip #2: Het voordeel van ribbetjes aka varkensvlees? Het vette vlees blijft lekker lang mals. Ideaal in je homemade vleessalade of je broodje pulled pork. Of wat dacht je van open ravioli, ook met pulled pork? Je ontdekt het recept via delhaize.be/recepten! Ook leuk: een sappige vleeskroket, waarvoor je slechts 200 g varkensvlees nodig hebt. Na één avond ribbetjes nog niet genoeg vlees verzameld? Vries in totdat je voldoende vlees hebt en er vollenbak voor kunt gaan!
Anti-verspilling
Zin om minder te verspillen? Ontdek al onze tips Bekijk ze hier!
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Fundo
Fond | Kalf
20 cl
€3,89
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Becel
Becel | Frituurolie | 2l
2 l
€11,29
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55