
Vissoep


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g tong
- 2 e.l. olijfolie
- 1 dl pastis
- 2,5 dl droge witte wijn
- 140 g tomatenpuree
- 10 g platte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g Bouchotmosselen
- 330 g amandelschelpen
- 350 g goudbrasem
- 400 g pladijs
- 1,5 l water
- peper
- 1 kruidentuiltje
- 1 venkel (het loof)
- 1 ui
- 1 tige preistam
- 3 tiges selderstengels
- 3 wortelen
- 12 schoongemaakte scampi
- 250 g tong
- 2 e.l. olijfolie
- 1 dl pastis
- 2,5 dl droge witte wijn
- 140 g tomatenpuree
- 10 g platte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g Bouchotmosselen
- 330 g amandelschelpen
- 350 g goudbrasem
- 400 g pladijs
- 1,5 l water
- peper
- 1 kruidentuiltje
- 1 venkel (het loof)