

Gebakken inktvis met champignons
Gemiddeld, < 30 min.
GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect tijdens de laatste Black Friday week met de code BFCOLLECT!>> Langs hier <<
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Martini
Vermouth | Rosso | 15% alc
75 cl
€6,99
Santa Maria
Kruiden | Chinees
37 gr
€3,69
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€1,15
Delhaize
Kabeljauwhaasje | Royale
3 × +/- 340 gr
+/-€34,68
Taste of Inspirations
Vierge olie | Avocado
25 cl
€8,29
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Bereidingstijd: 10 min bereidingstijd (+ 2 u marineren) + 5 min baktijd
Kooktip
Voeg het vijfkruidenpoeder met mate toe: het smaakt heel sterk!
Toon:
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Martini
Vermouth | Rosso | 15% alc
75 cl
€6,99
Santa Maria
Kruiden | Chinees
37 gr
€3,69
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€1,15
Delhaize
Kabeljauwhaasje | Royale
3 × +/- 340 gr
+/-€34,68
Taste of Inspirations
Vierge olie | Avocado
25 cl
€8,29
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99