Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect tijdens de laatste Black Friday week met de code BFCOLLECT!>> Langs hier <<

Recept zoekresultatenVisblokjes met vijfkruidenpoeder
Delhaize logo
  • Visblokjes met vijfkruidenpoeder
    A

Visblokjes met vijfkruidenpoeder

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Visblokjes met vijfkruidenpoederA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 3,5 sjalotten
  • 1 stukje verse gember
  • 4 el sojasaus
  • 3 el witte vermout
  • 1 snufje 5-kruidenmengeling
  • 1 el griessuiker
  • 700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
  • 3 el Chinese wokolie
  • komkommer

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Kruiden | Gember | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Gember | Gemalen

28 gr

€3,29

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Vermouth | Rosso | 15% alc

Martini

Vermouth | Rosso | 15% alc

75 cl

€6,99

Kruiden | Chinees

Santa Maria

Kruiden | Chinees

37 gr

€3,69

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,15

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

3 × +/- 340 gr

+/-€34,68

Vierge olie | Avocado

Taste of Inspirations

Vierge olie | Avocado

25 cl

€8,29

Komkommer

Delhaize

Komkommer

1 st

€0,99

Totaal:
+/-€63,88

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min bereidingstijd (+ 2 u marineren) + 5 min baktijd

  1. Snipper de sjalotten fijn en rasp de gember. Doe ze in een schaal en voeg de vermout toe, de sojasaus, het vijfkruidenpoeder en de suiker. Meng.
  2. Snijd de vis in blokjes en wentel ze goed in de marinade. Dek af en laat minstens 2 u in de koelkast rusten. Meng af en toe.
  3. Verwarm de olie in de wok, voeg de vis met de marinade toe en laat 5 min op vrij hoog vuur bakken terwijl je voortdurend roert.
  4. Serveer meteen, versierd met schijfjes komkommer. Dien op met rijst en gebakken groenten.

Kooktip

Voeg het vijfkruidenpoeder met mate toe: het smaakt heel sterk!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 390; energie (kCal): 93; vetten (g): 3,4; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 4,4; suikers (g): 3,5; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 10,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 304,2
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 390; energie (kCal): 93; vetten (g): 3,4; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 4,4; suikers (g): 3,5; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 10,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 304,2
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht
  • Visblokjes met vijfkruidenpoeder
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Kruiden | Gember | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Gember | Gemalen

28 gr

€3,29

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Vermouth | Rosso | 15% alc

Martini

Vermouth | Rosso | 15% alc

75 cl

€6,99

Kruiden | Chinees

Santa Maria

Kruiden | Chinees

37 gr

€3,69

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,15

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

3 × +/- 340 gr

+/-€34,68

Vierge olie | Avocado

Taste of Inspirations

Vierge olie | Avocado

25 cl

€8,29

Komkommer

Delhaize

Komkommer

1 st

€0,99

Totaal:
+/-€63,88