Visblokjes met kerrie


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 1 teentje knoflook
- 4 el witte vermout
- 1 stukje verse gember
- 1/2 vetarm visbouillonblokje
- 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 2 el sojasaus
- 1 el azijn
- 1 el kerriepoeder
- 1 kl blonde kandijsuiker
- 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
- 50 g bio erwten
- 2 el Chinese wokolie
- 3 wortelen
- peterselie of lente-uitjes
- 3 dl water
- 700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 1 teentje knoflook
- 4 el witte vermout
- 1 stukje verse gember
- 1/2 vetarm visbouillonblokje
- 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 2 el sojasaus
- 1 el azijn
- 1 el kerriepoeder
- 1 kl blonde kandijsuiker
- 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
- 50 g bio erwten
- 2 el Chinese wokolie
- 3 wortelen
- peterselie of lente-uitjes