Visblokjes met kerrie


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
 - 1 teentje knoflook
 - 4 el witte vermout
 - 1 stukje verse gember
 - 1/2 vetarm visbouillonblokje
 - 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
 - 2 el sojasaus
 - 1 el azijn
 - 1 el kerriepoeder
 - 1 kl blonde kandijsuiker
 - 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
 - 50 g bio erwten
 - 2 el Chinese wokolie
 - 3 wortelen
 - peterselie of lente-uitjes
 - 3 dl water
 
- 700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
 - 1 teentje knoflook
 - 4 el witte vermout
 - 1 stukje verse gember
 - 1/2 vetarm visbouillonblokje
 - 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
 - 2 el sojasaus
 - 1 el azijn
 - 1 el kerriepoeder
 - 1 kl blonde kandijsuiker
 - 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
 - 50 g bio erwten
 - 2 el Chinese wokolie
 - 3 wortelen
 - peterselie of lente-uitjes
 
