Rappel de produit :«8 mini raw cakes van het merk Nats Rawline» verkeerde houdbaarheidsdatum op etiketEn savoir plus >

Recept zoekresultatenVegetarische nasi goreng
Delhaize logo
  • Vegetarische nasi goreng

Vegetarische nasi goreng

Vegetarische nasi goreng
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 eieren
  • 300 g bloemkool
  • 300 g wortelen
  • 1 courgette
  • 300 g gedopte edamameboontjes
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 250 g basmatirijst
  • 3 el gesuikerde sojasaus
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 6 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • peper
  • 1/2 citroen
  • 4 eieren
  • 300 g bloemkool
  • 300 g wortelen
  • 1 courgette
  • 300 g gedopte edamameboontjes
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 250 g basmatirijst
  • 3 el gesuikerde sojasaus
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 6 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • peper
  • 1/2 citroen

Begin met koken

: 25 min.
1
Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de bloemkool in fijne plakjes. Snijd de wortelen met een schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette overlangs tot spaghetti, met de grove kant van de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze in een wok of in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe. Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes toe. Laat nog 5 min bakken.
3
Voeg de rijst en de ontdooide edamameboontjes toe in de wok. Giet er de sojasaus bij, samen met het tomatenconcentraat en het sap van de citroen. Fruit al roerend op een vrij hoog vuur.
4
Bak intussen 4 spiegeleieren in 2 el olijfolie en kruid ze met peper.
5
Werk de rijst af met plukjes koriander. Verdeel de nasi goreng over de borden, leg er telkens 1 ei bovenop en dien meteen op.
1
Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de bloemkool in fijne plakjes. Snijd de wortelen met een schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette overlangs tot spaghetti, met de grove kant van de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze in een wok of in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe. Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes toe. Laat nog 5 min bakken.
3
Voeg de rijst en de ontdooide edamameboontjes toe in de wok. Giet er de sojasaus bij, samen met het tomatenconcentraat en het sap van de citroen. Fruit al roerend op een vrij hoog vuur.
4
Bak intussen 4 spiegeleieren in 2 el olijfolie en kruid ze met peper.
5
Werk de rijst af met plukjes koriander. Verdeel de nasi goreng over de borden, leg er telkens 1 ei bovenop en dien meteen op.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bloemkool
Delhaize Bloemkool
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
1
99
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Edamame
NISSUI Edamame
400 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
5
99
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Rijst | Basmati | 1,5min
Bosto Rijst | Basmati | 1,5min
2 x 200 gr
3
05
Saus | Soja | Bio
Delhaize Saus | Soja | Bio
14,5 cl
Bio
    2
    15
    Tomaten | Concentraat | Bio
    Delhaize Tomaten | Concentraat | Bio
    140 gr
    Bio
      0
      95
      Koriander | Verpakt
      Delhaize Koriander | Verpakt
      20 gr
      1
      55
      Citroen | 1 st
      Delhaize Citroen | 1 st
      1 st
      0
      69

      Reeds in je keuken

      Eieren | Medium | Vrije uitloop
      Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
      6 st
      • little-lione.external.82792960.svg
      2
      09
      Olijfolie | Extra vierge| Grieks
      Delhaize Olijfolie | Extra vierge| Grieks
      50 cl
      • little-lione.external.82792960.svg
      5
      89
      Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
      Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
      85 gr
      Bio
        4
        25
        Totaal:
        €20,64