Varkenshaasjes in een korstje met pastinaakcrème en truffeljus


Gemiddeld
< 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 varkenshaasjes
 - 130 g gedroogde boerenham in sneetjes Tour/Toer
 - 1 ei
 - 1000 g pastinaak
 - 3 sjalotten
 - 1 teentje knoflook
 - 2 plak bladerdeeg
 - 1,5 dl slagroom met 40% v.g.
 - 8 dl volle melk
 - 1 el volle melk
 - 1 dl kalfsfond met truffels
 - 2 el mosterd op grootmoeders wijze
 - 80 g heel koude gezouten boter
 - 2 el olijfolie
 - peper
 - zout
 - fleur de sel
 
- 2 varkenshaasjes
 - 130 g gedroogde boerenham in sneetjes Tour/Toer
 - 1 ei
 - 1000 g pastinaak
 - 3 sjalotten
 - 1 teentje knoflook
 - 2 plak bladerdeeg
 - 1,5 dl slagroom met 40% v.g.
 - 8 dl volle melk
 - 1 el volle melk
 - 1 dl kalfsfond met truffels
 - 2 el mosterd op grootmoeders wijze
 - 80 g heel koude gezouten boter
 - 2 el olijfolie
 - peper
 
