Varkenshaasjes in een korstje met pastinaakcrème en truffeljus


Gemiddeld
< 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 varkenshaasjes
- 130 g gedroogde boerenham in sneetjes Tour/Toer
- 1 ei
- 1000 g pastinaak
- 3 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 2 plak bladerdeeg
- 1,5 dl slagroom met 40% v.g.
- 8 dl + 1 el volle melk
- 8 dl volle melk
- 6 dl kalfsfond met truffels
- 1 el volle melk
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 80 g heel koude gezouten boter
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- fleur de sel
- 2 varkenshaasjes
- 130 g gedroogde boerenham in sneetjes Tour/Toer
- 1 ei
- 1000 g pastinaak
- 3 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 2 plak bladerdeeg
- 1,5 dl slagroom met 40% v.g.
- 8 dl + 1 el volle melk
- 8 dl volle melk
- 6 dl kalfsfond met truffels
- 1 el volle melk
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 80 g heel koude gezouten boter
- 2 el olijfolie