Tonijntartaar met truffelolie
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g geelvintonijn
- 1 tomaat
- 1 grote sjalot
- 1/2 citroen
- 1/2 bussel basilicum
- 50 g parmigiano
- 4 el mirin
- 4 el sojasaus
- 2 el olijfolie
- 1/2 kl zwarte truffelolie
- 400 g geelvintonijn
- 1 tomaat
- 1 grote sjalot
- 1/2 citroen
- 1/2 bussel basilicum
- 50 g parmigiano
- 4 el mirin
- 4 el sojasaus
- 2 el olijfolie
- 1/2 kl zwarte truffelolie