Falafels met baba ganoush en Libanese tabouleh
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 zakje (225 g) gekookte kikkererwten
- 1,5 bussels koriander
- 1 bussel bladpeterselie
- 1 bussel munt
- 150 g gekruide tabouleh Al’Fez
- 1 el tahini
- 12 el olijfolie
- 3 kl baharat
- 1/2 kl ‘Lemon pepper’
- 2 aubergines
- 2 tomaten
- 1/2 ui
- 1 klein teentje knoflook
- 3 limoenen
- 1 citroen
- 4 platte broden met za’atar Al’Fez
- peper
- zout
- 1 zakje (225 g) gekookte kikkererwten
- 1,5 bussels koriander
- 1 bussel bladpeterselie
- 1 bussel munt
- 150 g gekruide tabouleh Al’Fez
- 1 el tahini
- 12 el olijfolie
- 3 kl baharat
- 1/2 kl ‘Lemon pepper’
- 2 aubergines
- 2 tomaten
- 1/2 ui
- 1 klein teentje knoflook
- 3 limoenen
- 1 citroen