Tomaat-burrata met aardbeiendressing


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g tomatenmix, naar keuze
- 60 g pijnboompitten
- 5 cl water
- 1 dl olijfolie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel fijne basilicum
- zout en peper
- 100 g aardbeien (voor de dressing)
- 1 citroen bio (voor de dressing)
- 30 g kristalsuiker (voor de dressing)
- 5 el balsamicoazijn (Dressing)
- 5 els olijfolie (voor de dressing)
- 4 bollen (van 125 g) burrata
- zout en peper (voor de dressing)
- 600 g tomatenmix, naar keuze
- 60 g pijnboompitten
- 5 cl water
- 1 dl olijfolie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel fijne basilicum
- zout en peper
- 100 g aardbeien (voor de dressing)
- 1 citroen bio (voor de dressing)
- 30 g kristalsuiker (voor de dressing)
- 5 el balsamicoazijn (Dressing)
- 5 els olijfolie (voor de dressing)
- 4 bollen (van 125 g) burrata
- zout en peper (voor de dressing)