Salade van geitenkaas met spek, vijgen, frambozen en tijmdressing


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g postelein
- 8 vijgen
- 125 g frambozen
- 150 g gedopte pistachenoten
- 2 schaaltjes kleine geitenkaasjes met spek LeLarry (2x200g)
- 2 el agavesiroop
- 1/2 kl Espelettepeper
- 2 el citroensap (voor de dressing)
- 2 el honing (voor de dressing)
- 2 el balsamicoazijn (Dressing)
- 4 els olijfolie (voor de dressing)
- 4 takjes tijm
- zout en peper
- 100 g postelein
- 8 vijgen
- 125 g frambozen
- 150 g gedopte pistachenoten
- 2 schaaltjes kleine geitenkaasjes met spek LeLarry (2x200g)
- 2 el agavesiroop
- 1/2 kl Espelettepeper
- 2 el citroensap (voor de dressing)
- 2 el honing (voor de dressing)
- 2 el balsamicoazijn (Dressing)
- 4 els olijfolie (voor de dressing)
- 4 takjes tijm
- zout en peper