Risotto van parelcouscous met mosselen, prei en saffraan
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg mosselen
- 2 stengels prei
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes tijm
- 225 g parelcouscous
- 50 g parmigiano
- 20 cl droge witte wijn
- 1 dopje saffraanpoeder
- 60 g boter
- Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria
- zout
- peper
- 1 kg mosselen
- 2 stengels prei
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes tijm
- 225 g parelcouscous
- 50 g parmigiano
- 20 cl droge witte wijn
- 1 dopje saffraanpoeder
- 60 g boter
- Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria
- zout
- peper