Zachte cake met verse druiven en appelsap
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Delhaize
Rode biet | Gekookt | BIO
1 st
€1,65
Delhaize
Frambozen
250 gr
€3,09
Delhaize
Cashewnoten | Geroosterd
200 gr
€2,25
Delhaize
Pistachenoten
200 gr
€2,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Delhaize
Rietsuiker | Fairtrade
500 gr
€1,69
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Vita Coco
Kokosnootolie
25 cl
€9,99
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 25 min. (+ 2 u weektijd + 25 min. kooktijd)
Tip: Een must-do, ook al denk je dat je geen rode bieten lust: ze vormen een ultrasmakelijk duo met de frambozen in deze ietwat girly taart.
Toon:
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Delhaize
Rode biet | Gekookt | BIO
1 st
€1,65
Delhaize
Frambozen
250 gr
€3,09
Delhaize
Cashewnoten | Geroosterd
200 gr
€2,25
Delhaize
Pistachenoten
200 gr
€2,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Delhaize
Rietsuiker | Fairtrade
500 gr
€1,69
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Vita Coco
Kokosnootolie
25 cl
€9,99
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55