Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenSushiballetjes met gerookte zalm en frambozenvinaigrette‬‬‬‬‬
Delhaize logo
  • Sushiballetjes met gerookte zalm en frambozenvinaigrette‬‬‬‬‬

Sushiballetjes met gerookte zalm en frambozenvinaigrette‬‬‬‬‬

Sushiballetjes met gerookte zalm en frambozenvinaigrette‬‬‬‬‬
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g sushirijst
  • 35 dl water
  • 1 el rijstazijn
  • 1 feuille norivel
  • zout
  • 200 g gerookte zalm
  • 150 g avocado's
  • 20 g sesamzaadjes
  • 100 g frambozen
  • 5 cl frambozencoulis
  • 1 mespunt wasabi
  • 1 kl sojasaus
  • 250 g sushirijst
  • 35 dl water
  • 1 el rijstazijn
  • 1 feuille norivel
  • zout
  • 200 g gerookte zalm
  • 150 g avocado's
  • 20 g sesamzaadjes
  • 100 g frambozen
  • 5 cl frambozencoulis
  • 1 mespunt wasabi
  • 1 kl sojasaus

Begin met koken

: 45 min. + 2 u koeltijd
1
‭Snijd het norivel in fijne reepjes.‬‬‬‬‬ Schil en snijd de avocado in stukjes en ‬‬‬‭snijd de zalm in stukjes.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
2
‭Breng het gezouten water aan de kook en voeg de sushirijst toe. Laat 10 min. koken ‬‬‬‬‬‭zonder deksel. ‬‬‬‬‬ ‭Meng de rijstazijn door de rijst en spreid de rijst uit om af te laten koelen.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
3
‭Leg alle ingrediënten (behalve de frambozencoulis, wasabi en sojasaus) en enkele stukken vershoudfolie klaar. Vul de vershoudfolie ‬‬‬‬‬‭met alle fijngesneden ingrediënten en de rijst. Rol de folie dicht tot een stevig balletje en laat 2 u ‬‬‬‬‬‭in de koelkast rusten.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
4
Voor de vinaigrette meng je de frambozencoulis, de wasabi en de sojasaus‬‬‬.‬‬
5
‭Verwijder voorzichtig de vershoudfolie en eet de sushi met de vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬
6
‭Retirez délicatement le film alimentaire, puis dégustez les sushi balls avec la ‬‬‬‭vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬‬
1
‭Snijd het norivel in fijne reepjes.‬‬‬‬‬ Schil en snijd de avocado in stukjes en ‬‬‬‭snijd de zalm in stukjes.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
2
‭Breng het gezouten water aan de kook en voeg de sushirijst toe. Laat 10 min. koken ‬‬‬‬‬‭zonder deksel. ‬‬‬‬‬ ‭Meng de rijstazijn door de rijst en spreid de rijst uit om af te laten koelen.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
3
‭Leg alle ingrediënten (behalve de frambozencoulis, wasabi en sojasaus) en enkele stukken vershoudfolie klaar. Vul de vershoudfolie ‬‬‬‬‬‭met alle fijngesneden ingrediënten en de rijst. Rol de folie dicht tot een stevig balletje en laat 2 u ‬‬‬‬‬‭in de koelkast rusten.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
4
Voor de vinaigrette meng je de frambozencoulis, de wasabi en de sojasaus‬‬‬.‬‬
5
‭Verwijder voorzichtig de vershoudfolie en eet de sushi met de vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬
6
‭Retirez délicatement le film alimentaire, puis dégustez les sushi balls avec la ‬‬‬‭vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Nutritionele informatie
Energie: 431 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Diner
Lente,Zomer
Lunch