Gebakken noedels met garnalen
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
> 60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Filet pur | Ardens | Varken
2 × +/- 520 gr
+/-€18,78
La Vie
Ontbijtspek | Gerookt
2 × 120 gr
€6,98
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Leffe
Bruin bier | Alcoholvrij
4 x 33 cl
€5,85
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Laurierblad
16 gr
€6,55
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Campina
Melk | 0% V.G.
6 x 1 l
€11,89
Gaillard
Heel truffel | Zomer
50 gr
€13,95
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Bereidingstijd: 40 min. + 1 u gaartijd
Maak de puree: schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet ze af, plet ze tot een puree en oeg de boter, de eidooiers en de melk toe. Kruid bij met peper en zout. Hak de truffel fijn en voeg toe aan de puree.
Bak de champignons en de spekreepjes goudbruin en voeg toe aan de varkenswangetjes net voor het opdienen.
Kooktip
Toon:
Delhaize
Filet pur | Ardens | Varken
2 × +/- 520 gr
+/-€18,78
La Vie
Ontbijtspek | Gerookt
2 × 120 gr
€6,98
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Leffe
Bruin bier | Alcoholvrij
4 x 33 cl
€5,85
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Laurierblad
16 gr
€6,55
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Campina
Melk | 0% V.G.
6 x 1 l
€11,89
Gaillard
Heel truffel | Zomer
50 gr
€13,95
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29