
Stoverij van varkenswangen met truffelpuree
door Peter Goossens


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g varkenswangen (plaats je bestelling op voorhand)
- 150 g gerookt spek
- 200 g Parijse champignons
- 2 grote uien
- 2 el bloem
- 2 dl water
- 66 cl Westmalle Tripel
- 150 g boter
- 50 g boter (voor de puree)
- 2 el mosterd
- 2 el sojasaus
- 1 takje verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 eidooiers
- 500 g aardappelen
- 5 cl melk
- 10 g truffel
- 800 g varkenswangen (plaats je bestelling op voorhand)
- 150 g gerookt spek
- 200 g Parijse champignons
- 2 grote uien
- 2 el bloem
- 2 dl water
- 66 cl Westmalle Tripel
- 150 g boter
- 50 g boter (voor de puree)
- 2 el mosterd
- 2 el sojasaus
- 1 takje verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 eidooiers
- 500 g aardappelen