

Gebakken noedels met garnalen
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
> 60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Varken | Filet | Gebraad
2 × +/- 700 gr
+/-€19,30
La Vie
Ontbijtspek | Gerookt
2 × 120 gr
€6,98
Delhaize
Belgische | mini | witte | champignons
2 × 175 gr
€6,58
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Bière des amis
Blond bier | 5,8% alc
66 cl
€4,15
Paysan Breton
Boter | Zacht
200 gr
€4,69
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Delhaize
Verse | Tijm | Verpakt
20 gr
€1,89
Delhaize
Laurierblaadjes
15 gr
€1,35
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,19
Delhaize
Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
€2,79
Delhaize
Karnemelk | Bio
1 l
€1,89
Gaillard
Truffel winter | Schil
25 gr
€17,90
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Spa
Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
€4,39
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Bereidingstijd: 40 min. + 1 u gaartijd
Maak de puree: schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet ze af, plet ze tot een puree en oeg de boter, de eidooiers en de melk toe. Kruid bij met peper en zout. Hak de truffel fijn en voeg toe aan de puree.
Bak de champignons en de spekreepjes goudbruin en voeg toe aan de varkenswangetjes net voor het opdienen.
Kooktip
Toon:
Delhaize
Varken | Filet | Gebraad
2 × +/- 700 gr
+/-€19,30
La Vie
Ontbijtspek | Gerookt
2 × 120 gr
€6,98
Delhaize
Belgische | mini | witte | champignons
2 × 175 gr
€6,58
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Bière des amis
Blond bier | 5,8% alc
66 cl
€4,15
Paysan Breton
Boter | Zacht
200 gr
€4,69
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Delhaize
Verse | Tijm | Verpakt
20 gr
€1,89
Delhaize
Laurierblaadjes
15 gr
€1,35
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,19
Delhaize
Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
€2,79
Delhaize
Karnemelk | Bio
1 l
€1,89
Gaillard
Truffel winter | Schil
25 gr
€17,90
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Spa
Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
€4,39
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29