Stoofvlees op Provençaalse wijze


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el bloem
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 1 handvol basilicumblaadjes
- 1 el gedroogde oregano
- 20 el boter
- 1 kg heel mager rundstoofvlees
- 4 el olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 1 vetarm runderbouillonblokje
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 2 el bloem
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 1 handvol basilicumblaadjes
- 1 el gedroogde oregano
- 20 el boter
- 1 kg heel mager rundstoofvlees
- 4 el olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 1 vetarm runderbouillonblokje
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika