Stoofpot van fazant met witloof in de oven en waaieraardappelen met gerookt spek


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 fazant
- 14 sneden ontbijtspek
- 700 g kleine witloofstronken
- 4 uien
- 8 grote voorgekookte aardappelen in de schil
- 10 blaadjes laurier
- 10 takjes tijm
- 10 cl verse room (facultatief)
- 20 cl bruin bier
- 30 cl gevogeltefond
- 1 el honing
- 50 g gezouten boter
- olijfolie
- peper
- 1 fazant
- 14 sneden ontbijtspek
- 700 g kleine witloofstronken
- 4 uien
- 8 grote voorgekookte aardappelen in de schil
- 10 blaadjes laurier
- 10 takjes tijm
- 10 cl verse room (facultatief)
- 20 cl bruin bier
- 30 cl gevogeltefond
- 1 el honing
- 50 g gezouten boter
- olijfolie
- peper