Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Beste klant,ontdek hier of jouw Delhaize geopend is op 20 mei:Meer info >

Recept zoekresultatenSteak van gemarineerde rauwe zalm, aardappelen en verse kruiden
Delhaize logo
  • Steak van gemarineerde rauwe zalm, aardappelen en verse kruiden
    A
Steak van gemarineerde rauwe zalm, aardappelen en verse kruidenA

Steak van gemarineerde rauwe zalm, aardappelen en verse kruiden

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 4 zalmfilets zonder vel van elk 150 g
  • 600 g vastkokende aardappelen
  • 1 bussel radijs
  • 3 takjes dragon
  • 1/2 bosje koriander
  • 1/2 bosje dille
  • 1/2 bosje bieslook
  • 1,5 citroenen (het sap)
  • 2 el mengeling van 4 oliën
  • 2 kl roze peperbolletjes
  • 2 e.l. olijfolie
  • zout
  • peper
  • 4 zalmfilets zonder vel van elk 150 g
  • 600 g vastkokende aardappelen
  • 1 bussel radijs
  • 3 takjes dragon
  • 1/2 bosje koriander
  • 1/2 bosje dille
  • 1/2 bosje bieslook
  • 1,5 citroenen (het sap)
  • 2 el mengeling van 4 oliën
  • 2 kl roze peperbolletjes
  • 2 e.l. olijfolie
  • zout
  • peper

Begin met koken

: 20 min + 20 min rusttijd
1
Schik de zalmfilets in een grote schaal. Meng het citroensap met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid met peper en zout. Laat ongeveer 20 minuten marineren en overgiet regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de filets.
2
Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat afkoelen. Pel ze en snijd ze in dikke plakken. Hak de verse kruiden grof en meng ze samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
3
Maak de radijzen schoon, spoel goed en snijd ze doormidden. Meng door de aardappelsalade.
4
Serveer de zalmfilets met de aardappelsalade.
1
Schik de zalmfilets in een grote schaal. Meng het citroensap met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid met peper en zout. Laat ongeveer 20 minuten marineren en overgiet regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de filets.
2
Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat afkoelen. Pel ze en snijd ze in dikke plakken. Hak de verse kruiden grof en meng ze samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
3
Maak de radijzen schoon, spoel goed en snijd ze doormidden. Meng door de aardappelsalade.
4
Serveer de zalmfilets met de aardappelsalade.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 535; energie (kCal): 128; vetten (g): 7,7; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 0,7; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 7,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 491,52
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 535; energie (kCal): 128; vetten (g): 7,7; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 0,7; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 7,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 491,52
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zalm | Natuur | Warmgerookt

Delhaize

Zalm | Natuur | Warmgerookt

2 × 250 gr

€17,58

Aardappelen | Friet

Delhaize

Aardappelen | Friet

5 kg

€8,49

Rauwkost | Radijs

Delhaize

Rauwkost | Radijs

150 gr

€1,89

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Dille | kruiden | Verpakt

Delhaize

Dille | kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,39

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Olie | Zonnebloem

Delhaize

Olie | Zonnebloem

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

50 cl

€6,55

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€35,53