Spaghetti puttanesca met tonijn


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 bokalen witte tonijn in eigen nat (2 x 140 g, uitgelekt gewicht)
- 1 blik gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (30 g)
- 1 flesje passata (700 g)
- 1 potje verse fijngehakte ui (50 g)
- 1 citroen
- 500 g spaghetti
- 1 bokaaltje nonpareilles kappertjes (70 g, uitgelekt gewicht)
- 1 bokaal visfond (4 dl)
- 2 el olijfolie
- 1 el fijngesnipperde knoflook
- 1 rode peper
- 4 takjes bladpeterselie
- peper
- 2 bokalen witte tonijn in eigen nat (2 x 140 g, uitgelekt gewicht)
- 1 blik gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (30 g)
- 1 flesje passata (700 g)
- 1 potje verse fijngehakte ui (50 g)
- 1 citroen
- 500 g spaghetti
- 1 bokaaltje nonpareilles kappertjes (70 g, uitgelekt gewicht)
- 1 bokaal visfond (4 dl)
- 2 el olijfolie
- 1 el fijngesnipperde knoflook
- 1 rode peper
- 4 takjes bladpeterselie
- peper