Spaghetti met hazenragout en gekonfijte tomaten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 kl kristalsuiker
- 1/2 el peperbolletjes (voor de marinade)
- 1 kruidentuiltje (voor de marinade)
- 5 teentjes knoflook (voor de marinade)
- 1/4 knolselder (voor de marinade)
- 2 wortel (voor de marinade)
- 3 ui (voor de marinade)
- peper
- 2 el extra vierge olijfolie
- 800 g haas voor stoofvlees (hazenbout)
- 1/2 fles pittige rode wijn
- 30 g basilicum
- 20 g tomatenconcentraat
- 500 g spaghetti
- 70 g parmigiano
- 800 g tomatenblokjes (uit blik)
- 300 g kerstomaten
- 1/2 kl kristalsuiker
- 1/2 el peperbolletjes (voor de marinade)
- 1 kruidentuiltje (voor de marinade)
- 5 teentjes knoflook (voor de marinade)
- 1/4 knolselder (voor de marinade)
- 2 wortel (voor de marinade)
- 3 ui (voor de marinade)
- peper
- 2 el extra vierge olijfolie
- 800 g haas voor stoofvlees (hazenbout)
- 1/2 fles pittige rode wijn
- 30 g basilicum
- 20 g tomatenconcentraat
- 500 g spaghetti
- 70 g parmigiano