Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk bericht:Er wordt een valse Tupperware-wedstrijd verspreid onder onze klanten.Meer info >

Recept zoekresultatenSpaghetti met bloemkoolbolognese en mozzarella
Delhaize logo
  • Spaghetti met bloemkoolbolognese en mozzarella
    B
Spaghetti met bloemkoolbolognese en mozzarellaB

Spaghetti met bloemkoolbolognese en mozzarella

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g bloemkool
  • ui
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenvlees met groenten
  • 500 g spaghetti
  • 2 bollen buffelmozzarella's
  • 4 el olijfolie
  • 1 e.l. Provençaalse kruiden 
  • peper
  • zout
  • 500 g bloemkool
  • ui
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenvlees met groenten
  • 500 g spaghetti
  • 2 bollen buffelmozzarella's
  • 4 el olijfolie
  • 1 e.l. Provençaalse kruiden 
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Doe de tomaten met groenten in een stoofpan. Spoel elk blikje met 5 cl water en giet in de stoofpan. Voeg 2 el olijfolie toe en laat heel zachtjes sudderen.
2
Hak de bloemkool in kleine stukjes. Hak ook de ui. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 2 el olijfolie en de Provençaalse kruiden, tot ze mooi goudbruin zijn. Schep de bloemkool bij de saus, laat nog 5 min. pruttelen en breng verder op smaak.
3
Kook de spaghetti ‘al dente’ volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en bewaar een beetje kookwater om de saus naar eigen smaak vloeibaarder te maken.
4
Scheur de mozzarella in kleine stukken. Serveer de pasta met de saus en werk de borden af met mozzarellastukjes.
1
Doe de tomaten met groenten in een stoofpan. Spoel elk blikje met 5 cl water en giet in de stoofpan. Voeg 2 el olijfolie toe en laat heel zachtjes sudderen.
2
Hak de bloemkool in kleine stukjes. Hak ook de ui. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 2 el olijfolie en de Provençaalse kruiden, tot ze mooi goudbruin zijn. Schep de bloemkool bij de saus, laat nog 5 min. pruttelen en breng verder op smaak.
3
Kook de spaghetti ‘al dente’ volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en bewaar een beetje kookwater om de saus naar eigen smaak vloeibaarder te maken.
4
Scheur de mozzarella in kleine stukken. Serveer de pasta met de saus en werk de borden af met mozzarellastukjes.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 112 kcal - Vetten: 3,7 g - Koolhydraten: 3,7 g - Vezels: 1,5 g - Eiwitten: 4,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 112 kcal - Vetten: 3,7 g - Koolhydraten: 3,7 g - Vezels: 1,5 g - Eiwitten: 4,2 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Veggie - minder dan 3€
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,19

Tomaten | Gezeefd

Elvea

Tomaten | Gezeefd

500 gr

€1,49

Pasta | Spaghetti

Delhaize

Pasta | Spaghetti

500 gr

€0,85

Mozzarella bufala

Delhaize

Mozzarella bufala

125 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,65

Reeds in je keuken

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

2 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,15

Totaal:
€6,18