Soesjes met hammousse en mosterd


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g bloem (voor het soezendeeg)
- 2,5 dl water (voor het soezendeeg)
- 100 g boter (voor het soezendeeg)
- 1 snufje zout (voor het soezendeeg)
- 300 g gekookte ham in sneetjes (voor de hammousse)
- 4 dl room (voor de hammousse)
- 2 bolle el mosterd (voor de hammousse)
- 2 el mosterd (voor de garnituur)
- 2 takjes bladpeterselie (voor de garnituur)
- 5 eieren (voor het soezendeeg)
- 8 kleine augurken (voor de garnituur)
- 8 appelkappertjes (voor de garnituur)
- 8 uien op azijn (voor de garnituur)
- 200 g bloem (voor het soezendeeg)
- 2,5 dl water (voor het soezendeeg)
- 100 g boter (voor het soezendeeg)
- 1 snufje zout (voor het soezendeeg)
- 300 g gekookte ham in sneetjes (voor de hammousse)
- 4 dl room (voor de hammousse)
- 2 bolle el mosterd (voor de hammousse)
- 2 el mosterd (voor de garnituur)
- 2 takjes bladpeterselie (voor de garnituur)
- 5 eieren (voor het soezendeeg)
- 8 kleine augurken (voor de garnituur)
- 8 appelkappertjes (voor de garnituur)
- 8 uien op azijn (voor de garnituur)