Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Eclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten
Recept zoekresultaten
Eclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten
Eclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten
Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
8 porties
2
eieren (voor het soezendeeg)
8 cl
melk (voor het soezendeeg)
100 g
bloem (voor het soezendeeg)
10 g
Fairtrade-biorietsuiker (voor het soezendeeg)
70 g
boter (voor het soezendeeg)
1 snufje
zout (voor het soezendeeg)
5
eidooiers (voor de banketbakkersroom)
4,1 dl
volle melk (voor de banketbakkersroom)
20 g
bloem (voor de banketbakkersroom)
20 g
maizena (voor de banketbakkersroom)
80 g
Fairtrade-biorietsuiker (voor de banketbakkersroom)
1 snufje
zout (voor de banketbakkersroom)
1 dl
slagroom (voor de chocoladeganache)
100 g
pure Fairtrade-biochocolade 70% (voor de chocoladeganache)
25 g
boter (voor de chocoladeganache)
100 g
pecannoten (voor de gekaramelliseerde pecannoten)
2 el
Fairtrade-biorietsuiker (voor de gekaramelliseerde pecannoten)
2
eieren (voor het soezendeeg)
8 cl
melk (voor het soezendeeg)
100 g
bloem (voor het soezendeeg)
10 g
Fairtrade-biorietsuiker (voor het soezendeeg)
70 g
boter (voor het soezendeeg)
1 snufje
zout (voor het soezendeeg)
5
eidooiers (voor de banketbakkersroom)
4,1 dl
volle melk (voor de banketbakkersroom)
20 g
bloem (voor de banketbakkersroom)
20 g
maizena (voor de banketbakkersroom)
80 g
Fairtrade-biorietsuiker (voor de banketbakkersroom)
1 snufje
zout (voor de banketbakkersroom)
1 dl
slagroom (voor de chocoladeganache)
100 g
pure Fairtrade-biochocolade 70% (voor de chocoladeganache)
25 g
boter (voor de chocoladeganache)
Toon meer