Eclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten


Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren (voor het soezendeeg)
- 8 cl melk (voor het soezendeeg)
- 100 g bloem (voor het soezendeeg)
- 10 g Fairtrade-biorietsuiker (voor het soezendeeg)
- 70 g boter (voor het soezendeeg)
- 1 snufje zout (voor het soezendeeg)
- 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
- 4,1 dl volle melk (voor de banketbakkersroom)
- 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
- 20 g maizena (voor de banketbakkersroom)
- 80 g Fairtrade-biorietsuiker (voor de banketbakkersroom)
- 1 snufje zout (voor de banketbakkersroom)
- 1 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
- 100 g pure Fairtrade-biochocolade 70% (voor de chocoladeganache)
- 25 g boter (voor de chocoladeganache)
- 100 g pecannoten (voor de gekaramelliseerde pecannoten)
- 2 el Fairtrade-biorietsuiker (voor de gekaramelliseerde pecannoten)
- 2 eieren (voor het soezendeeg)
- 8 cl melk (voor het soezendeeg)
- 100 g bloem (voor het soezendeeg)
- 10 g Fairtrade-biorietsuiker (voor het soezendeeg)
- 70 g boter (voor het soezendeeg)
- 1 snufje zout (voor het soezendeeg)
- 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
- 4,1 dl volle melk (voor de banketbakkersroom)
- 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
- 20 g maizena (voor de banketbakkersroom)
- 80 g Fairtrade-biorietsuiker (voor de banketbakkersroom)
- 1 snufje zout (voor de banketbakkersroom)
- 1 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
- 100 g pure Fairtrade-biochocolade 70% (voor de chocoladeganache)
- 25 g boter (voor de chocoladeganache)