Recept zoekresultatenEclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten
Recept zoekresultatenEclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten
Delhaize logo
  • Eclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten
    D

Eclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannoten

Eclairs met ganache van pure chocolade en gekaramelliseerde pecannotenD
Moeilijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 2 eieren (voor het soezendeeg)
  • 8 cl melk (voor het soezendeeg)
  • 100 g bloem (voor het soezendeeg)
  • 10 g Fairtrade-biorietsuiker (voor het soezendeeg)
  • 70 g boter (voor het soezendeeg)
  • 1 snufje zout (voor het soezendeeg)
  • 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
  • 4,1 dl volle melk (voor de banketbakkersroom)
  • 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
  • 20 g maizena (voor de banketbakkersroom)
  • 80 g Fairtrade-biorietsuiker (voor de banketbakkersroom)
  • 1 snufje zout (voor de banketbakkersroom)
  • 1 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
  • 100 g pure Fairtrade-biochocolade 70% (voor de chocoladeganache)
  • 25 g boter (voor de chocoladeganache)
  • 100 g pecannoten (voor de gekaramelliseerde pecannoten)
  • 2 el Fairtrade-biorietsuiker (voor de gekaramelliseerde pecannoten)
  • 2 eieren (voor het soezendeeg)
  • 8 cl melk (voor het soezendeeg)
  • 100 g bloem (voor het soezendeeg)
  • 10 g Fairtrade-biorietsuiker (voor het soezendeeg)
  • 70 g boter (voor het soezendeeg)
  • 1 snufje zout (voor het soezendeeg)
  • 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
  • 4,1 dl volle melk (voor de banketbakkersroom)
  • 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
  • 20 g maizena (voor de banketbakkersroom)
  • 80 g Fairtrade-biorietsuiker (voor de banketbakkersroom)
  • 1 snufje zout (voor de banketbakkersroom)
  • 1 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
  • 100 g pure Fairtrade-biochocolade 70% (voor de chocoladeganache)
  • 25 g boter (voor de chocoladeganache)