Soesjes met zalmmousse
door Sofie Dumont

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 15 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren (voor het soezendeeg)
- 70 g bloem (voor het soezendeeg)
- 12,5 cl melk (voor het soezendeeg)
- 62 g boter (voor het soezendeeg)
- 1 blik wilde rode zalm (voor de zalmmousse)
- 150 g gerookte zalm (voor de zalmmousse)
- 1 hardgekookt ei (voor de zalmmousse)
- 1 citroen (voor de zalmmousse)
- 1 el Philadelphia Original (voor de zalmmousse)
- 1 el Griekse yoghurt (voor de zalmmousse)
- 1 el mayonaise (voor de zalmmousse)
- 1/2 bussel bieslook (voor de zalmmousse)
- 1 pot zalmeitje (voor de afwerking)
- enkele takjes dille en bieslook (voor de afwerking)
- 3 eieren (voor het soezendeeg)
- 70 g bloem (voor het soezendeeg)
- 12,5 cl melk (voor het soezendeeg)
- 62 g boter (voor het soezendeeg)
- 1 blik wilde rode zalm (voor de zalmmousse)
- 150 g gerookte zalm (voor de zalmmousse)
- 1 hardgekookt ei (voor de zalmmousse)
- 1 citroen (voor de zalmmousse)
- 1 el Philadelphia Original (voor de zalmmousse)
- 1 el Griekse yoghurt (voor de zalmmousse)
- 1 el mayonaise (voor de zalmmousse)
- 1/2 bussel bieslook (voor de zalmmousse)
- 1 pot zalmeitje (voor de afwerking)
- enkele takjes dille en bieslook (voor de afwerking)