Soep van tuinkruiden met bruschetta van tomaat en geitenkaas


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bouillonblokje
- peper
- 1 kl verse oregano
- 1 stokbrood op oude wijze
- 1 kl kappertjes
- 200 g geitenkaas
- 1/2 sjalot
- 2 tomaten
- 4 el olijfolie extra vierge (voor de bruchetta)
- 2 el olijfolie (voor de soep)
- 1/2 el boter
- 1 preiwit
- 1 l water
- 1 blaadje laurier
- 2 blaadjes salie
- 1 takje verse tijm
- 2 keer een handvol verse tuinkruiden: basilicum, kervel, peterselie, jonge spinazie, koriander
- 1 teentje knoflook (voor de soep)
- 1 teentje knoflook (voor de bruchetta)
- 1 aardappel
- 1 ui
- 1 bouillonblokje
- peper
- 1 kl verse oregano
- 1 stokbrood op oude wijze
- 1 kl kappertjes
- 200 g geitenkaas
- 1/2 sjalot
- 2 tomaten
- 4 el olijfolie extra vierge (voor de bruchetta)
- 2 el olijfolie (voor de soep)
- 1/2 el boter
- 1 preiwit
- 1 l water
- 1 blaadje laurier
- 2 blaadjes salie