

Ameijoas com pimenta malagueta (tapijtschelpen met chilipeper)
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Leffe
Abdijbier/Bruin | 6,5% ALC. | Fles 6+2
8 x 33 cl
€7,09
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,09
Delhaize
Koriander | Kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg
+/-€28,69
Delhaize
Sesamolie | Zuiver | Bio
50 cl
€8,69
Delhaize
Saus | Soja | Bio
14,5 cl
€2,19
Delhaize
Fino | Sherry | 15% vol.alc.
75 cl
€4,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge | Bio
50 cl
€4,79
Bereidingstijd: 20 min. + 30 min. marineren
Kooktip
Toon:
Leffe
Abdijbier/Bruin | 6,5% ALC. | Fles 6+2
8 x 33 cl
€7,09
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,09
Delhaize
Koriander | Kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg
+/-€28,69
Delhaize
Sesamolie | Zuiver | Bio
50 cl
€8,69
Delhaize
Saus | Soja | Bio
14,5 cl
€2,19
Delhaize
Fino | Sherry | 15% vol.alc.
75 cl
€4,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge | Bio
50 cl
€4,79