Scampi’s diabolo met mascarpone en basilicum
door Sofie Dumont


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 g grote ongepelde rauwe garnaalstaarten
- 400 g troskerstomaten
- 70 g tomatenpuree
- 2 bokalen passata van kerstomaten
- 150 g mascarpone
- 2 kl honing
- 2,5 dl droge witte wijn
- 9 el olijfolie
- 6 teentjes knoflook
- 4 takjes tijm
- 1 kl cayennepeper
- 2 kl currypoeder
- 1/2 bussel basilicum (voor de pesto)
- 4 el gegrilde pijnboompitten (voor de pesto)
- 2 el olijfolie extra zuiver (voor de pesto)
- 4 el geraspte parmigiano (voor de pesto)
- 2 takjes rozemarijn (voor de garnituur)
- 450 g grote ongepelde rauwe garnaalstaarten
- 400 g troskerstomaten
- 70 g tomatenpuree
- 2 bokalen passata van kerstomaten
- 150 g mascarpone
- 2 kl honing
- 2,5 dl droge witte wijn
- 9 el olijfolie
- 6 teentjes knoflook
- 4 takjes tijm
- 1 kl cayennepeper
- 2 kl currypoeder
- 1/2 bussel basilicum (voor de pesto)
- 4 el gegrilde pijnboompitten (voor de pesto)
- 2 el olijfolie extra zuiver (voor de pesto)