Recept zoekresultatenScampi’s diabolo met mascarpone en basilicum
Recept zoekresultatenScampi’s diabolo met mascarpone en basilicum
Delhaize logo
  • Scampi’s diabolo met mascarpone en basilicum
    Nutri-Score A

Scampi’s diabolo met mascarpone en basilicum

door Sofie Dumont
Scampi’s diabolo met mascarpone en basilicumA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 450 g grote ongepelde rauwe garnaalstaarten
  • 400 g troskerstomaten
  • 70 g tomatenpuree
  • 2 bokalen passata van kerstomaten
  • 150 g mascarpone
  • 2 kl honing
  • 2,5 dl droge witte wijn
  • 9 el olijfolie
  • 6 teentjes knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 1 kl cayennepeper
  • 2 kl currypoeder
  • 1/2 bussel basilicum (voor de pesto)
  • 4 el gegrilde pijnboompitten (voor de pesto)
  • 2 el olijfolie extra zuiver (voor de pesto)
  • 4 el geraspte parmigiano (voor de pesto)
  • 2 takjes rozemarijn (voor de garnituur)
  • 450 g grote ongepelde rauwe garnaalstaarten
  • 400 g troskerstomaten
  • 70 g tomatenpuree
  • 2 bokalen passata van kerstomaten
  • 150 g mascarpone
  • 2 kl honing
  • 2,5 dl droge witte wijn
  • 9 el olijfolie
  • 6 teentjes knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 1 kl cayennepeper
  • 2 kl currypoeder
  • 1/2 bussel basilicum (voor de pesto)
  • 4 el gegrilde pijnboompitten (voor de pesto)
  • 2 el olijfolie extra zuiver (voor de pesto)