Recept zoekresultatenSardines gevuld met verse kruiden
Delhaize logo
  • Sardines gevuld met verse kruiden
    C
Sardines gevuld met verse kruidenC

Sardines gevuld met verse kruiden

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • 1 schaaltje koriander
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • citroen (het sap)
  • 600 g sardinefilets (50 g per filet)
  • 2 teentjes knoflook
  • zout
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • 1 schaaltje koriander
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • citroen (het sap)
  • 600 g sardinefilets (50 g per filet)
  • 2 teentjes knoflook
  • zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Meng in een kom de gehakte koriander, de gehakte peterselie, de geperste lookteentjes, het citroensap, de komijn, de paprika, zout en peper.
3
Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg er de sardinefilets in en vul ze met de kruidenmengeling.
4
Overgiet met 2 eetlepels olie en laat 12 min. in de oven bakken
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Meng in een kom de gehakte koriander, de gehakte peterselie, de geperste lookteentjes, het citroensap, de komijn, de paprika, zout en peper.
3
Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg er de sardinefilets in en vul ze met de kruidenmengeling.
4
Overgiet met 2 eetlepels olie en laat 12 min. in de oven bakken
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 911; energie (kCal): 219; vetten (g): 15,9; verzadigde vetten (g): 3,1; koolhydraten (g): 1,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 17,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 422,89
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 911; energie (kCal): 219; vetten (g): 15,9; verzadigde vetten (g): 3,1; koolhydraten (g): 1,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 17,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 422,89
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Kruiden | Komijn | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Komijn | Gemalen

38 gr

€2,05

Fijngesneden koriander

Delhaize

Fijngesneden koriander

50 gr

€1,25

Kruiden | Paprika | Pikant | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Paprika | Pikant | Gemalen

36 gr

€1,35

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Sardienen | Olijfolie

Cocagne

Sardienen | Olijfolie

5 × 125 gr

€12,75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€19,58