Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenSardines gevuld met verse kruiden
Delhaize logo
  • Sardines gevuld met verse kruiden
    C

Sardines gevuld met verse kruiden

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Sardines gevuld met verse kruidenC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • 1 schaaltje koriander
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • citroen (het sap)
  • 600 g sardinefilets (50 g per filet)
  • 2 teentjes knoflook
  • zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Kruiden | Komijn

Santa Maria

Kruiden | Komijn

33 gr

€3,49

Kruiden | Koriander | Blaadjes

Santa Maria

Kruiden | Koriander | Blaadjes

10 gr

€2,95

Kruiden | Paprika | Sterk

Santa Maria

Kruiden | Paprika | Sterk

37 gr

€3,29

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Sardienen | Olijfolie

Cocagne

Sardienen | Olijfolie

5 × 125 gr

€12,75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Totaal:
€26,12

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min.

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
  2. Meng in een kom de gehakte koriander, de gehakte peterselie, de geperste lookteentjes, het citroensap, de komijn, de paprika, zout en peper.
  3. Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg er de sardinefilets in en vul ze met de kruidenmengeling.
  4. Overgiet met 2 eetlepels olie en laat 12 min. in de oven bakken

Kooktip

• Dit gerecht kan je warm of koud eten.
• Dien op met een kwartje citroen, een taboulé en een groene salade.
De "plus" op voedingsgebied: Dit gerecht bezorgt je niet alleen een goeie dosis Omega-3 vetzuren, maar het is ook heel arm aan verzadigde vetten en heeft een laag vetgehalte. Bovendien gaat tijdens de bereiding weinig Omega-3 verloren dankzij de antioxidanten in de kruiden.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 911; energie (kCal): 219; vetten (g): 15,9; verzadigde vetten (g): 3,1; koolhydraten (g): 1,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 17,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 422,89
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 911; energie (kCal): 219; vetten (g): 15,9; verzadigde vetten (g): 3,1; koolhydraten (g): 1,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 17,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 422,89
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht
  • Sardines gevuld met verse kruiden
    C

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Kruiden | Komijn

Santa Maria

Kruiden | Komijn

33 gr

€3,49

Kruiden | Koriander | Blaadjes

Santa Maria

Kruiden | Koriander | Blaadjes

10 gr

€2,95

Kruiden | Paprika | Sterk

Santa Maria

Kruiden | Paprika | Sterk

37 gr

€3,29

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Sardienen | Olijfolie

Cocagne

Sardienen | Olijfolie

5 × 125 gr

€12,75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Totaal:
€26,12