Collect tijdelijk onbeschikbaar, geniet tijdelijk van gratis levering.Lees meer >
Salade van scampi op smaak gebracht met vinaigrette en pancettaPT15M4 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/h3f/h2f/9173353136158.jpg1 dl druivenpitolie1 dl witte wijnazijnbieslookpeperzout450 g scampi's300 g bio erwten100 g tortillachips1 bosje radijs135 g pancetta50 g preischeuten150 g gemengde sla1 el olijfolie
41
Recept zoekresultatenSalade van scampi op smaak gebracht met vinaigrette en pancetta
Voor de vinaigrette: bak alle pancetta (1,5 pak) krokant in een pan zonder vetstof. Versnipper 2/3 van de pancetta en voeg er olie en azijn aan toe. Kruid met peper en zout, en werk daarna af met de gehakte bieslook.
Voor de salade: stoom de erwtjes enkele minuten. Houd ze onder een kraan met koud water. Snijd de radijzen in fijne plakjes. Breek de chips.
Bak de gepelde scampi’s kort in een warme pan met olie. Kruid met peper en zout.
Meng de salade, de erwtjes, de chips, de radijzen, de pancetta en de preischeuten. Dien op met vinaigrette.