Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Zeewatergarnalen | Gemarineerd
2 × +/- 250 gr
+/-€14,98
Soubry
Mie | Chinese
250 gr
€0,89
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Delhaize
Spinazie | Bio
100 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Becel
Slaolie | Omega 3 | 10x8ml
50 cl
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 15 min.
Kooktip
Verwijder de zaadjes uit de piment alvorens deze fijn te hakken.
Toon:
Delhaize
Zeewatergarnalen | Gemarineerd
2 × +/- 250 gr
+/-€14,98
Soubry
Mie | Chinese
250 gr
€0,89
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Delhaize
Spinazie | Bio
100 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Becel
Slaolie | Omega 3 | 10x8ml
50 cl
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55