Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenCarpaccio van venkel met roze pompelmoes
Delhaize logo
  • Carpaccio van venkel met roze pompelmoes

Carpaccio van venkel met roze pompelmoes

Carpaccio van venkel met roze pompelmoes
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 venkel
  • 1 loof van witte selder
  • 1 roze pompelmoes
  • 1/2 komkommer
  • 1 appel (Granny Smith)
  • 5 el druivenpitolie
  • 1 el honing
  • peper
  • zout
  • 1 venkel
  • 1 loof van witte selder
  • 1 roze pompelmoes
  • 1/2 komkommer
  • 1 appel (Granny Smith)
  • 5 el druivenpitolie
  • 1 el honing
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Schil de pompelmoes en snij hem in partjes. Vang het sap op.
2
Bereid een vinaigrette met 1 dl pompelmoessap, 1 dl druivenpitolie en 1 eetlepel honing. Naar smaak bijkruiden met peper en zout.
3
Snij de Granny Smith in zeer fijne blokjes en bewaar ze in ijswater. Snij de komkommer en de venkel in zeer fijne schijfjes met behulp van een mandoline.
4
Schik de venkelschijfjes op een bord en besprenkel ze met de vinaigrette. Versier met de appelblokjes, pompelmoespartjes, het selderloof en de komkommer.
5
Koel opdienen als voorgerecht.
1
Schil de pompelmoes en snij hem in partjes. Vang het sap op.
2
Bereid een vinaigrette met 1 dl pompelmoessap, 1 dl druivenpitolie en 1 eetlepel honing. Naar smaak bijkruiden met peper en zout.
3
Snij de Granny Smith in zeer fijne blokjes en bewaar ze in ijswater. Snij de komkommer en de venkel in zeer fijne schijfjes met behulp van een mandoline.
4
Schik de venkelschijfjes op een bord en besprenkel ze met de vinaigrette. Versier met de appelblokjes, pompelmoespartjes, het selderloof en de komkommer.
5
Koel opdienen als voorgerecht.
Nutritionele informatie
Energie: 226 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Diner
Voorgerecht