Recept zoekresultatenSalade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris
Recept zoekresultatenSalade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris
Delhaize logo
  • Salade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris

Salade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris

Salade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g aardappelen 'cornes de gatte'
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2 grote calamarissen
  • 1/2 bussel munt
  • 4 takjes dragon
  • 10 takjes bieslook
  • 4 el olijfolie
  • 1 kl ciderazijn
  • 1 kl sterke mosterd
  • 1 mespunt piment d’Espelette
  • 1 snuifje saffraan
  • 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • peper
  • 500 g aardappelen 'cornes de gatte'
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2 grote calamarissen
  • 1/2 bussel munt
  • 4 takjes dragon
  • 10 takjes bieslook
  • 4 el olijfolie
  • 1 kl ciderazijn
  • 1 kl sterke mosterd
  • 1 mespunt piment d’Espelette
  • 1 snuifje saffraan
  • 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • peper