Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenRundstartaar met krokante groenten
Delhaize logo
  • Rundstartaar met krokante groenten

Rundstartaar met krokante groenten

Rundstartaar met krokante groenten
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g lendebiefstuk
  • 1 appel (Granny Smith)
  • 1/2 venkel
  • 40 g pijnboompitten
  • 60 g parmigiano
  • 1/2 ui
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • voor de garnituur: brood, Worcestersaus, Tabasco, augurken, mosterd ...
  • 500 g lendebiefstuk
  • 1 appel (Granny Smith)
  • 1/2 venkel
  • 40 g pijnboompitten
  • 60 g parmigiano
  • 1/2 ui
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • voor de garnituur: brood, Worcestersaus, Tabasco, augurken, mosterd ...

Begin met koken

: 15 min.
1
Verwijder het vet van de lendebiefstukken en hak ze fijn met een mes.
2
Rooster de pijnboompitten lichtjes in een pan zonder vetstof. Snijd de parmigiano in grote schilfers en hak ze. Verwijder de stengels van de venkel (maar houd een beetje loof apart voor de versiering) en snijd de bol in kleine blokjes. Hak de ui heel fijn. Snijd de appel in kleine blokjes.
3
Meng het geheel en breng op smaak met olie, azijn, peper en zout.
4
Dresseer op de borden (in de vorm van een cirkel, dat is mooier) en versier met parmigiano en een beetje loof van de venkel. Dien op met geroosterd brood en enkele extra’s, naar smaak.
1
Verwijder het vet van de lendebiefstukken en hak ze fijn met een mes.
2
Rooster de pijnboompitten lichtjes in een pan zonder vetstof. Snijd de parmigiano in grote schilfers en hak ze. Verwijder de stengels van de venkel (maar houd een beetje loof apart voor de versiering) en snijd de bol in kleine blokjes. Hak de ui heel fijn. Snijd de appel in kleine blokjes.
3
Meng het geheel en breng op smaak met olie, azijn, peper en zout.
4
Dresseer op de borden (in de vorm van een cirkel, dat is mooier) en versier met parmigiano en een beetje loof van de venkel. Dien op met geroosterd brood en enkele extra’s, naar smaak.
Nutritionele informatie
Energie: 333 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ardense Filet
Marcassou Ardense Filet
5 × 100 gr
-33.33% voor 3
5
69
Appelen | Granny Smith | Verpakt | 6st
Delhaize Appelen | Granny Smith | Verpakt | 6st
900 gr
2
59
Venkel
Delhaize Venkel
500 gr
1
79
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
90 gr
6
39
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
59
Azijn | Alcohol 8% | Bio
Delhaize Azijn | Alcohol 8% | Bio
1 l
Bio
    1
    69
    Kleine witte broodjes
    Delhaize Kleine witte broodjes
    300 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    59

    Reeds in je keuken

    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    99
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
    Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    50 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    49
    Totaal:
    €44,09