Rodebietensla met venkel en frambozen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g Gandaham Grand Cru
- 1 kg rode bieten
- 1 venkel
- 100 g frambozen
- 1 citroen
- 1 bol (van 125 g) burrata
- 1 kl rietsuiker
- 2 el azijn met frambozenpulp Héritier
- 1 el balsamicoazijn
- 6 el olijfolie
- 1 pot basilicum Pistou
- 20 g grof zout
- peper en zout
- 100 g Gandaham Grand Cru
- 1 kg rode bieten
- 1 venkel
- 100 g frambozen
- 1 citroen
- 1 bol (van 125 g) burrata
- 1 kl rietsuiker
- 2 el azijn met frambozenpulp Héritier
- 1 el balsamicoazijn
- 6 el olijfolie
- 1 pot basilicum Pistou
- 20 g grof zout
- peper en zout