Recept zoekresultatenRodebietensla met venkel en frambozen
Recept zoekresultatenRodebietensla met venkel en frambozen
Delhaize logo
  • Rodebietensla met venkel en frambozen
    A

Rodebietensla met venkel en frambozen

Rodebietensla met venkel en frambozenA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 100 g Gandaham Grand Cru
  • 1 kg rode bieten
  • 1 venkel
  • 100 g frambozen
  • 1 citroen
  • 1 bol (van 125 g) burrata
  • 1 kl rietsuiker
  • 2 el azijn met frambozenpulp Héritier
  • 1 el balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1 pot basilicum Pistou
  • 20 g grof zout
  • peper en zout
  • 100 g Gandaham Grand Cru
  • 1 kg rode bieten
  • 1 venkel
  • 100 g frambozen
  • 1 citroen
  • 1 bol (van 125 g) burrata
  • 1 kl rietsuiker
  • 2 el azijn met frambozenpulp Héritier
  • 1 el balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1 pot basilicum Pistou
  • 20 g grof zout
  • peper en zout