Runderreepjes met mosterd
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g gepelde steak
- 600 g extra fijne sperziebonen
- 4 sjalotten
- 600 g voorgebakken aardappelblokjes
- 2,5 dl culinaire room met 20% v.g.
- 1 dl droge witte wijn
- 1 el mosterd van Dijon
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 20 g boter
- 6 el olijfolie
- peper
- zout
- 600 g gepelde steak
- 600 g extra fijne sperziebonen
- 4 sjalotten
- 600 g voorgebakken aardappelblokjes
- 2,5 dl culinaire room met 20% v.g.
- 1 dl droge witte wijn
- 1 el mosterd van Dijon
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 20 g boter
- 6 el olijfolie
- peper
- zout