Tartaar van Belgisch Witblauw
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g gepelde bavettesteak
- 1/2 bussel radijzen
- 1 bussel waterkers
- 50 g kappertjes
- 1/2 el rode wijnazijn
- 1 el mosterd
- 1 el mayonaise
- 1/2 el ketchup
- 1 el Worcestershiresaus
- 2 el olijfolie
- 2 lente-uitjes
- 4 grote augurken in azijn
- tabasco
- peper
- zout
- 600 g gepelde bavettesteak
- 1/2 bussel radijzen
- 1 bussel waterkers
- 50 g kappertjes
- 1/2 el rode wijnazijn
- 1 el mosterd
- 1 el mayonaise
- 1/2 el ketchup
- 1 el Worcestershiresaus
- 2 el olijfolie
- 2 lente-uitjes
- 4 grote augurken in azijn
- tabasco
- peper
- zout