Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenRoodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosaus
Delhaize logo
A
Roodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosausA

Roodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosaus

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 700 g roodbaarshaasjes
  • 2 venkels
  • 1 ui
  • 2 schaaltjes mix gegrilde paprika’s in olie (2 x 125 g)
  • 50 g pijnboompitten
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 50 g Parmigiano
  • 1,5 dl slaolie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • 700 g roodbaarshaasjes
  • 2 venkels
  • 1 ui
  • 2 schaaltjes mix gegrilde paprika’s in olie (2 x 125 g)
  • 50 g pijnboompitten
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 50 g Parmigiano
  • 1,5 dl slaolie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • zout

Begin met koken

: 25 min. + 20 min. kooktijd
1
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Bedek ze met koud water, breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
2
Verwarm intussen de oven voor op 180°C. Doe het basilicum in de hakmolen of in de beker van de blender. Mix het tot een homogene pesto met de pijnboompitten, de geraspte parmigiano, het geperste teentje knoflook, de olie, peper en zout.
3
Snipper de venkelknollen en de ui fijn. Meng ze met de gegrilde paprika’s en hun olie. Plooi 4 grote rechthoekige vellen bakpapier in 2 tot vierkanten. Verdeel er de groenten, de uitgelekte aardappelen en de roodbaarshaasjes over. Kruid met peper en zout. Sluit de papilloten en schuif ze 20 min. in de oven.
4
Dien warm op met de pesto.
1
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Bedek ze met koud water, breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
2
Verwarm intussen de oven voor op 180°C. Doe het basilicum in de hakmolen of in de beker van de blender. Mix het tot een homogene pesto met de pijnboompitten, de geraspte parmigiano, het geperste teentje knoflook, de olie, peper en zout.
3
Snipper de venkelknollen en de ui fijn. Meng ze met de gegrilde paprika’s en hun olie. Plooi 4 grote rechthoekige vellen bakpapier in 2 tot vierkanten. Verdeel er de groenten, de uitgelekte aardappelen en de roodbaarshaasjes over. Kruid met peper en zout. Sluit de papilloten en schuif ze 20 min. in de oven.
4
Dien warm op met de pesto.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 750; energie (kCal): 181; vetten (g): 12,4; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 2,6; vezels (g): 5,3; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 942,65
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 750; energie (kCal): 181; vetten (g): 12,4; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 2,6; vezels (g): 5,3; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 942,65
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zandkoekjes | Natuur

Céréal

Zandkoekjes | Natuur

6 × 132 gr

€22,14

Venkel

Delhaize

Venkel

500 gr

€1,69

Paprika | Rood

Delhaize

Paprika | Rood

220 gr

€2,05

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Fondue olie

Vandemoortele

Fondue olie

1 l

€9,99

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€49,29