Recept zoekresultatenRoerei met gorgonzala en noten geserveerd met veldsla
Delhaize logo
  • Roerei met gorgonzala en noten geserveerd met veldsla
    B

Roerei met gorgonzala en noten geserveerd met veldsla

Roerei met gorgonzala en noten geserveerd met veldslaB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 10 eieren
  • 125 g gorgonzola
  • 50 g gemengde noten Nut Mix
  • 1 fitness stokbrood om te bakken
  • 100 g veldsla
  • 2 el rozijnen
  • 8 cl melk
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 el azijn
  • peper
  • zout
  • 10 eieren
  • 125 g gorgonzola
  • 50 g gemengde noten Nut Mix
  • 1 fitness stokbrood om te bakken
  • 100 g veldsla
  • 2 el rozijnen
  • 8 cl melk
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 el azijn
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Hak de noten grof. Snij de gorgonzola in stukjes.
3
Overgiet de veldsla met 2 eetlepels olijfolie en de azijn, voeg de rozijnen en een beetje zout toe, zet opzij.
4
Klop de eieren los met de melk. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote pan met antikleefbodem op middelhoog vuur. Giet er het eimengsel in en laat, al roerend met een houten lepel, op zacht vuur garen.
5
Voeg, wanneer de bereiding begint te stollen, de gorgonzola toe en blijf roeren tot de eieren gestold, maar toch nog romig zijn. Neem meteen van het vuur. Kruid met peper, maar niet met zout.
6
Dien onmiddellijk op, bestrooid met gehakte noten. Serveer met de sla (op het laatste moment te mengen) en het knapperige brood.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Hak de noten grof. Snij de gorgonzola in stukjes.
3
Overgiet de veldsla met 2 eetlepels olijfolie en de azijn, voeg de rozijnen en een beetje zout toe, zet opzij.
4
Klop de eieren los met de melk. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote pan met antikleefbodem op middelhoog vuur. Giet er het eimengsel in en laat, al roerend met een houten lepel, op zacht vuur garen.
5
Voeg, wanneer de bereiding begint te stollen, de gorgonzola toe en blijf roeren tot de eieren gestold, maar toch nog romig zijn. Neem meteen van het vuur. Kruid met peper, maar niet met zout.
6
Dien onmiddellijk op, bestrooid met gehakte noten. Serveer met de sla (op het laatste moment te mengen) en het knapperige brood.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 928; energie (kCal): 223; vetten (g): 15,7; verzadigde vetten (g): 4,8; koolhydraten (g): 9,4; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 10,6; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 609,24
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 928; energie (kCal): 223; vetten (g): 15,7; verzadigde vetten (g): 4,8; koolhydraten (g): 9,4; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 10,6; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 609,24
Vegetarisch
Brunch,Veggie - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Gorgonzola | Mascarpone
Delhaize Gorgonzola | Mascarpone
150 gr
3
75
Mais | Notenmix
Delhaize Mais | Notenmix
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
59
Witte stokbroden
Delhaize Witte stokbroden
300 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
55
Veldsla
Delhaize Veldsla
3 × 45 gr
0
99
Rozijnen | Sultana
Delhaize Rozijnen | Sultana
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
85
Melk | Halfvol | Zonder lactose
Dilea Melk | Halfvol | Zonder lactose
1 l
2de tegen -50%
2
95

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge
Delhaize Olijfolie | Extra vierge
50 cl
5
85
Azijn | Witte wijn
Delhaize Azijn | Witte wijn
50 cl
1
69
Peper | Groen
Delhaize Peper | Groen
30 gr
2
35
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€16,35