
Gegrilde zalm en asperges met saliebotersaus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 filets zalmfilets
- 4 bussels groene asperges
- 1 citroen
- 80 g geklaarde boter ('Beurre des Chefs' van Carlsbourg)
- 3 el olijfolie
- 4 takjes verse tijm
- 1/2 bussel salie
- 1 gousse teentje look
- peper en zout
- 4 filets zalmfilets
- 4 bussels groene asperges
- 1 citroen
- 80 g geklaarde boter ('Beurre des Chefs' van Carlsbourg)
- 3 el olijfolie
- 4 takjes verse tijm
- 1/2 bussel salie
- 1 gousse teentje look
- peper en zout