Varkensgebraad met mosterdsaus Plat National


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g varkensgebraad (lende of filet)
- 1 kg witloof “volle grond”
- 2 sjalotten
- 560 g verse aardappelkroketten
- 2,5 dl room
- 1,5 dl witte wijn
- 4 dl kalfsfond
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 1 el mosterd van Dijon
- 1 el roux minute
- 30 g geklaarde boter ("Beurre des chefs" Carlsbourg)
- 4 takjes tijm
- peper
- frituurolie voor de kroketten
- 800 g varkensgebraad (lende of filet)
- 1 kg witloof “volle grond”
- 2 sjalotten
- 560 g verse aardappelkroketten
- 2,5 dl room
- 1,5 dl witte wijn
- 4 dl kalfsfond
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 1 el mosterd van Dijon
- 1 el roux minute
- 30 g geklaarde boter ("Beurre des chefs" Carlsbourg)
- 4 takjes tijm
- peper
- frituurolie voor de kroketten