Risotto van kreeft en groene asperges


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 voorgekookte kreeften
- 1 kg groene asperges
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 1 citroen
- sprieten bieslook
- 80 g boter
- 60 g parmigiano
- 300 g risottorijst
- 2 dl witte wijn
- 6 dl groentebouillon
- peper
- 2 voorgekookte kreeften
- 1 kg groene asperges
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 1 citroen
- sprieten bieslook
- 80 g boter
- 60 g parmigiano
- 300 g risottorijst
- 2 dl witte wijn
- 6 dl groentebouillon
- peper