Côte à l’os met tomatensalade

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,2 kg côte à l’os
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 3 takjes tijm
- 450 g wortel en pastinaakfrietjes
- 2 el olijfolie
- fleur de sel
- peper
- 500 g tomaten (kleine trostomaten rood, geel, kumato, coeur de boeuf...) (voor de tomatensalade)
- 1 sjalot (voor de tomatensalade)
- 10 blaadjes basilicum (voor de tomatensalade)
- 1 kl mosterd (voor de tomatensalade)
- 4 el olijfolie (voor de tomatensalade)
- 2 el balsamicoazijn (voor de tomatensalade)
- fleur de sel (voor de tomatensalade)
- peper (voor de tomatensalade)
- 1,2 kg côte à l’os
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 3 takjes tijm
- 450 g wortel en pastinaakfrietjes
- 2 el olijfolie
- fleur de sel
- peper
- 500 g tomaten (kleine trostomaten rood, geel, kumato, coeur de boeuf...) (voor de tomatensalade)
- 1 sjalot (voor de tomatensalade)
- 10 blaadjes basilicum (voor de tomatensalade)
- 1 kl mosterd (voor de tomatensalade)
- 4 el olijfolie (voor de tomatensalade)
- 2 el balsamicoazijn (voor de tomatensalade)
- fleur de sel (voor de tomatensalade)