Recept zoekresultatenCôte à l’os met tomatensalade
Recept zoekresultatenCôte à l’os met tomatensalade
Delhaize logo
  • Côte à l’os met tomatensalade

Côte à l’os met tomatensalade

Côte à l’os met tomatensalade
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1,2 kg côte à l’os
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 450 g wortel en pastinaakfrietjes
  • 2 el olijfolie
  • fleur de sel
  • peper
  • 500 g tomaten (kleine trostomaten rood, geel, kumato, coeur de boeuf...) (voor de tomatensalade)
  • 1 sjalot (voor de tomatensalade)
  • 10 blaadjes basilicum (voor de tomatensalade)
  • 1 kl mosterd (voor de tomatensalade)
  • 4 el olijfolie (voor de tomatensalade)
  • 2 el balsamicoazijn (voor de tomatensalade)
  • fleur de sel (voor de tomatensalade)
  • peper (voor de tomatensalade)
  • 1,2 kg côte à l’os
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 450 g wortel en pastinaakfrietjes
  • 2 el olijfolie
  • fleur de sel
  • peper
  • 500 g tomaten (kleine trostomaten rood, geel, kumato, coeur de boeuf...) (voor de tomatensalade)
  • 1 sjalot (voor de tomatensalade)
  • 10 blaadjes basilicum (voor de tomatensalade)
  • 1 kl mosterd (voor de tomatensalade)
  • 4 el olijfolie (voor de tomatensalade)
  • 2 el balsamicoazijn (voor de tomatensalade)
  • fleur de sel (voor de tomatensalade)