Risotto met scampi


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g scampi
- 2 takjes bladpeterselie
- 300 g risottorijst
- 4 el geraspte parmigiano
- 2 dl witte wijn
- 1 snufje Espelettepeper
- 2 el boter
- 4 e.l. olijfolie
- 1 takje tijm (voor de bouillon)
- 1 takje rozemarijn (voor de bouillon)
- 9 teentjes knoflook (voor de bouillon)
- 1,5 l water (voor de bouillon)
- 2 dl witte wijn (voor de bouillon)
- 1,5 l water
- 200 g scampi
- 2 takjes bladpeterselie
- 300 g risottorijst
- 4 el geraspte parmigiano
- 2 dl witte wijn
- 1 snufje Espelettepeper
- 2 el boter
- 4 e.l. olijfolie
- 1 takje tijm (voor de bouillon)
- 1 takje rozemarijn (voor de bouillon)
- 9 teentjes knoflook (voor de bouillon)
- 1,5 l water (voor de bouillon)
- 2 dl witte wijn (voor de bouillon)
- 1,5 l water