Risotto met pompoen en spinazie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 afgestreken el gedroogde rozemarijn
- 25 g boter
- 250 g arborio rijst
- 15 cl droge witte wijn
- 3 el olijfolie
- 400 g pompoen (geschild, zaden verwijderd)
- 150 g spinazieblaadjes
- 1 ui
- 25 g versgeraspte Parmezaanse kaas
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 1 afgestreken el gedroogde rozemarijn
- 25 g boter
- 250 g arborio rijst
- 15 cl droge witte wijn
- 3 el olijfolie
- 400 g pompoen (geschild, zaden verwijderd)
- 150 g spinazieblaadjes
- 1 ui
- 25 g versgeraspte Parmezaanse kaas
- 1 vetarm visbouillonblokje