Gebakken kamschelpvruchten, risotto met rucola en mascarpone

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g arborio rijst
- 1 zakje diepgevroren kamschelpvruchten (500 g)
- 15 cl droge witte wijn
- 3 el mascarpone
- 2 e.l. olijfolie
- 50 g rucola
- 60 cl warm water
- 1 flinke noot gezouten boter
- peper
- schilfers Parmezaanse kaas
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 250 g arborio rijst
- 1 zakje diepgevroren kamschelpvruchten (500 g)
- 15 cl droge witte wijn
- 3 el mascarpone
- 2 e.l. olijfolie
- 50 g rucola
- 60 cl warm water
- 1 flinke noot gezouten boter
- peper
- schilfers Parmezaanse kaas
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje