Recept zoekresultatenGebakken kamschelpvruchten, risotto met rucola en mascarpone
Recept zoekresultatenGebakken kamschelpvruchten, risotto met rucola en mascarpone
Delhaize logo
  • Gebakken kamschelpvruchten, risotto met rucola en mascarpone

Gebakken kamschelpvruchten, risotto met rucola en mascarpone

Gebakken kamschelpvruchten, risotto met rucola en mascarpone
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g arborio rijst
  • 1 zakje diepgevroren kamschelpvruchten (500 g)
  • 15 cl droge witte wijn
  • 3 el mascarpone
  • 2 e.l. olijfolie
  • 50 g rucola
  • 60 cl warm water
  • 1 flinke noot gezouten boter
  • peper
  • schilfers Parmezaanse kaas
  • 1 ui
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 250 g arborio rijst
  • 1 zakje diepgevroren kamschelpvruchten (500 g)
  • 15 cl droge witte wijn
  • 3 el mascarpone
  • 2 e.l. olijfolie
  • 50 g rucola
  • 60 cl warm water
  • 1 flinke noot gezouten boter
  • peper
  • schilfers Parmezaanse kaas
  • 1 ui
  • 1 vetarm visbouillonblokje