Risotto van tarwe met gevogeltebouillon
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
3 × 100 gr
€19,47
Delhaize
Tuinkers | Vilt
100 gr
€1,09
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Bereidingstijd: 20 min
Kooktip
Zo pel jij een verse garnaal!
1. Pak de garnaal met je rechterhand vast, met de rug naar je toe.
2. Druk de nagel van je linkerduim in de middelste rugschubben en buig de rug door tot je een lichte knak hoort.
3. Trek als laatste het staartgedeelte eraf.
Toon:
Delhaize
Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
3 × 100 gr
€19,47
Delhaize
Tuinkers | Vilt
100 gr
€1,09
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59